community activiteit op 30 september 2023

Op 30 september a.s. een excursie voor onze aspirant-leden naar Vessem en het Dal van de Kleine Beerze. Het programma is als volgt: 9:30 uur: inloop bij voedselbos/dorpsmoestuin ‘Dorp aan de Beek’ (Wilhelminalaan 21 Vessem), ontvangst met koffie en thee 10:00 uur: rondleiding door Gerry Dorrestein, de voorzitter van Dorp aan de Beek 11:00 uur wandeling door het beekdal van de Kleine Beerze onder begeleiding van Noud Janssen (Landcoöperatie Dal van de Kleine Beerze) 12-12:30 uur einde Het Dal van de Kleine Beerze kan drassig zijn, dus goede waterdichte schoenen zijn aan te raden! Breng ook je eigen beker of mok mee voor de koffie of thee. We hopen op mooi weer en een grote opkomst! Graag opgeven via het e-mailadres info@hovenseherenboeren.nl

Deel dit bericht: